De nombre y apellidos: Gasparini Fabiano, el niño que se enamoró de la cocina – Santiago Galicia Rojon Serrallonga

https://santiagogaliciarojonserrallonga.wordpress.com/2020/08/11/de-nombre-y-apellidos-gasparini-fabiano/

MUCHAS GRACIAS A SANTIAGO POR ESTO ARTÍCULO SOBRE MI, ES MUY INTERESANTE Y ESCRITO PERFECTAMENTE , RELATA MUY BIEN MI PASION POR LA COCINA, SI QUIEREIS CONOCERME MEJOR VAIS A LERLO.

39 comentarios en “De nombre y apellidos: Gasparini Fabiano, el niño que se enamoró de la cocina – Santiago Galicia Rojon Serrallonga

  1. «He knows, from experience, that each natural food brings with it the aroma and flavor of the orchard, the countryside…and is, consequently, the sum of the irrigation channels, the rain, the sun, the wind…Gasparini…speaks face to face when opening the trunks of his memories, the story of his life: ‘honestly, I did not like going to school or studying, and thus, at 11 years of age, I suddenly felt inclination towards cooking by helping my mother make a homemade tomato sauce. I cut the vegetables and fell in love with the kitchen.'»

    A heartwarming article that tells the story of a great chef and a wonderful man. I hope and pray your back surgery goes well, so that you can return to the kitchen soon. ❤

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